Testpersoner til kontaktlinser fra Johnson og Johnson

Kære kunde

I vores butik er det meget vigtigt, at kunderne er glade og tilfredse. Derfor vil vi gerne spørge dig, om du er tilfreds med dine nuværende kontaktlinser eller om noget kunne være bedre?

Hvor vil du placere dine kontaktlinser på en skala fra 1 til 10? Du bedes både overveje komfort og synskvalitet.

Hvis du ikke giver dine linser 9 eller 10 på skalaen, har vi måske en bedre løsning til dig.

Hvad siger du for eksempel til at prøve en kontaktlinse, som aldrig er overgået på komfort?

Vi introducerer i dag ACUVUE OASYS 1-DAY, en endagslinse med tårelignende egenskaber, der samarbejder med tårefilmen i dine øjne. Det betyder, at du får en kontaktlinse, der kan holde trit med din travle hverdag.

Kom ind og prøv!

Ring til os i dag på 46351414 eller kom forbi butikken Algade 12.

Med venlig hilsen

Marlene & Pernille

*Alle ACUVUE® kontaktliser har klasse 1 eller klasse 2 UV-beskyttelse, som hjælper til at beskytte mod overførsel af skadelig UV-stråling til hornhinden og ind i øjet. UV-absorberende kontaktlinser erstatter IKKE UV-absorberende øjenbeskyttelse såsom UV-absorberende beskyttelsesbriller eller solbriller, da de ikke dækker hele øjet og området omkring øjet. Du skal stadig bruge UV-absorberende briller som ordineret af din optiker. 1. www.clinicaltrials.gov er en hjemmeside, der opdateres af NIH. De 14 kliniske studier evaluerede subjektiv komfort som et primært eller sekundært effektmål for ACUVURE OASYS® 2. JJVCC, 2015, HydraLuxeTM-teknologi ®

Del nyheden

Læs videre