Skisæson – Nyhed fra Adidas

ad82_50_6056_product2__91251

Den nye super fede serie af Adidas Goggles leverer toppræstationer og iøjnefaldende udseende. Perfekt pasform, betagende synsfelt og materialer af høj kvalitet, hvilket betyder at atleter mageligt kan visualisere enhver situation i alle forhold.

Den nye serie af beskyttelsesbriller er udstyret med en super-tynd elegant og teknologisk avanceret ramme design, med et utrolig stort synsfelt. Progressor Pro pakken består af en podcarrier (hovedramme) og to lenspods (udskiftningsrammer). En high-end cylindrisk lenspod til krystalklar vision og en sfærisk til et forbedret synsfelt.

En ny særlig Pro æste beskytter dine briller. For at sikre den anden reservedel lenspod ikke bliver beskadiget under ens rejse mod det næste eventyr, hører der en high-end mikrofiber-pose med, som dækker den anden lenspod der ikke er i brug.

I hjertet af Progressor’s system er split frame designet, som består af en podcarrier (hovedramme) og en lenspod (underramme inklusive objektiv). Vælg en anden lenspod og sæt den på på hovedrammen indtil den bliver klikker på plads. Denne mulighed gør, at du vil være klar til at gå med en anden stil på få sekunder. Derudover kan alle objektiver, der er universelt udskiftelig til Progressor c, Progressor s og Progressor Pro Pack hurtigt og nemt byttes ud takket være Quick-Shift Lenspod System, også selvom man er iført handsker.

Del nyheden

Læs videre