ARBEJDSBRILLER OG COMPUTERBRILLER

Skærmbriller

SLAP AF NÅR DU ARBEJDER

På arbejdspladsen skal synet hele tiden tilpasse sig forskellige afstande – til skrivebordet, til skærmen og til kollegerne, og det kan være udmattende.

Skærmarbejde resulterer ofte i tørre øjne, hovedpine eller spændinger i nakke og skuldre.

Løsningen er en skærmbrille:  Vi tilpasser brilleglas og -stel til lige netop dit behov. Og de fleste kan få tilskud til arbejdsbriller, spørg din arbejdsgiver!

Skærmbriller fra Rodenstock

Hvornår bør man få skærmbriller?

Har du meget computerarbejde, og føler du ofte, at det er vanskeligt at læse på skærmen, eller har du hovedpine eller nakkesmerter om aftenen?

En god skærmbrille kan gøre en stor forskel. Du får skarpt syn på typiske arbejdsafstande, og øjnenes bevægelser lettes under arbejdet.

Det betyder ikke kun, at dine øjne kan slappe af: Du undgår også spændinger, kraftig belastning af øjnene og unaturlige kropsstillinger, så du kan slappe mere af, mens du arbejder.

Hvis du bruger flerstyrkeglas under skærmarbejde.

Flerstyrkeglas gør det muligt at flytte blikket fra et område tæt på til længere afstande i forskellige dagligdags situationer. Denne fleksibilitet betyder, at synsfeltet er relativt lille for den typiske skærmafstand – og for at se tydeligt vil du ubevidst indtage en unaturlig holdning.

En skærmbrille er designet nøjagtig til at opfylde behovene ved din arbejdsplads, så du undgår at overbelaste synet og spænde i musklerne.

Hvis du bruger læsebriller under skærmarbejde.

Læsebriller er normalt optimeret til en læseafstand på 40 cm – en skærm står som regel længere væk. Resultatet: Du vil hele tiden læne dig fremover for at kunne se klart.

Når du skal se på større afstande, eksempelvis under samtaler med kolleger, er du nødt til at tage brillerne af.

En skærmbrille er derimod designet nøjagtig til at opfylde behovene ved din arbejdsplads. Det betyder, at du kan undgå uhensigtsmæssige stillinger og arbejde mere flydende og komfortabelt.

Hvis du har problemer med at falde i søvn efter skærmarbejde.

Dit indre ur kan komme ud af balance på grund af en unaturligt store mængde blåt lys, der afgives af laptops, smartphones, tablets og andre skærme. Rodenstock skærmbriller, som vi tilbyder hos Pernille Damgaard Optik, reducerer indholdet af blåt lys og kan derfor øge dit daglige velbefindende.

Skærmbriller hos Pernille Damgaard Optik

Der er mange udfordringer for dine øjne, når du arbejder ved skærm, f.eks. hurtig fokusering på forskellige afstande, monotont skærmarbejde, dårlig belysning og tørre øjne som skyldes, at du blinker for sjældent.

Med tilskud

Vi er medlem af Dansk Erhvervsoptik og sikrer dig og din virksomhed den bedste løsning med erhvervsglas og stel til konkurrencedygtige priser.

Mange virksomheder giver bidrag til en skærmbrille eller betaler hele brillen. Og hvis du er selvstændig, kan du købe en arbejdsbrille i din virksomhed hvert andet år.

Kom ind i butikken og hør hvad vi kan tilbyde af stel og glas til skærmbriller.

Få en afslappet holdning til dit digitale arbejdsliv med de bedste skærmbriller. Vi tilbyder glas fra Rodenstock ud fra en biometrisk måling af hele øjet.

Vores Rodenstock DNEye scanner måler flere tusinde punkter i hvert af dine øjne.
 
Du får således dine brilleglas produceret ud fra en komplet biometrisk øjenmodel, som giver dig det skarpeste syn nogensinde.