FÅ EN TID TIL DIT SYN

Book synstest

RING ELLER BLIV RINGET OP

Hos Pernille Damgaard Optik skal du regne med, at det tager mere end 15 minutter at få taget en synstest.

Det tager lidt længere tid, fordi du fortjener en præcis synsprøve og den bedste rådgivning. Et grundigt synstjek er grundlaget for, at vi sammen med dig kan finde den løsning, som passer præcist til dine øjne og dine behov.

Gratis synsprøve hos Pernille Damgaard Optik
ANMELDELSER

KUNDERNE SIGER

Verdensklasse service. Vi er kommet gennem mange år hos Pernille, og uanset om det er nye briller tilretning eller andet, så får du her den bedste betjening, super god, reel og ærlig rådgivning HVER gang. 

ALICE CALLESEN

Jeg vil gerne give Pernille Damgaard Optik min bedste anbefaling. Forventningerne blev afstemt fra første færd og jeg oplevede en ægte interesse i, hvad mine behov reelt var. 

BETTINA VÆDE

Utroligt sød, personlig og tålmodig betjening, og man får at vide, hvad optikeren synes klæder en/ikke klæder en – betryggende. Den bedste brillebutik-oplevelse jeg har haft!

LISELOTTE KOFOED

Efter jeg ved ikke hvor mange år – har jeg NU ENDELIG fundet mine briller hos Pernille Damgaard Optik !! Søde medarbejdere og virkelig god service – jeg kan klart anbefale at kigge forbi her.

JEANNE MALEV EBLER

Har købt mange briller igennem tiden, men ubetinget den bedste oplevelse at handle dem med Pernille. Professionelt, nærværende, ærligt og autentisk. Her handler jeg briller næste gang og næste og næste …..

HEIDI MADSEN

Fremragende service, pris og damer.

ANNE BETH WITTE

Pernilles mest tilfredse kunde kommer fra Vallensbæk – der er altid plads til at Markus (med infantil autisme) kan indtage butikken med slikpose og iPad – og få de bedste briller og den mest personlige betjening. Tak for det 

JESPER BÆK OVERGAARD

Det er en fornøjelse at komme i forretningen – fagligheden er i top og jeg har fuld tillid til at jeg får den rigtige løsning til mine øjne. Service på den “gammeldags” facon – herligt.

TORBEN WENNEMOES

Her føler du dig velkommen og godt taget af. Den bedste optiker i byen – også til børn!

ALICE CALLESEN

Verdens bedste optiker. Her får man altid en fremragende og top professionel behandling.

HELENE DAMHOLDT RASMUSSEN
Perfekt rådgivning/betjening ved køb af briller og kontaktlinser. Kan kun anbefales.
BJARNE THORSEN
Fantastisk butik i hjertet af Roskilde ❤️ De er mega søde og super dygtige. Jeg er helt vild med deres store udvalg af Kilsgaard stel 😎🙌🏽
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
NIKOLAI FRUERLUND