RODENSTOCK

Brilleglas

RODENSTOCK ER VORES HOVEDMÆRKE INDENFOR GLAS

Alle øjne er forskellige, og punktet, hvor synet er skarpt varierer fra person til person. Det betyder, at brilleglas skal fremstilles på grundlag af meget præcise data om hvert øje for at sikre et skarpt syn.

Hos os kan du som den eneste optiker i Roskilde få scannet dine øjne i en Rodenstock øjenscanner, så de nye brilleglas matcher øjnene 100 %.

Det giver skarpere kontraster, større synsfelter og et bedre nattesyn.

Rodenstock brilleglas hos Pernille Damgaard Optik

Rodenstock siden 1877

Vi har kørt parløb med Rodenstock i mange år med stor tilfredshed, for den tyske brilleglas-producent er førende i verden, når det gælder teknologisk udvikling, nytænkning og kundetilfredshed.

Moderne brilleglas  – især progressive glas med flere styrker – kræver mere end et par enkelte målepunkter, før der kan fremstilles et perfekt glas.

Når du får en synsprøve hos os, laver vores Rodenstock DNEye scanner markedets mest præcise målinger af dine øjne . Du får således dine brilleglas produceret ud fra en komplet biometrisk øjenmodel, som giver dig det skarpeste syn nogensinde.

Alle øjne er forskellige, og derfor skal alle øjne også behandles individuelt. Kom ind i butikken og få en biometrisk 3D-måling af dine øjne.

B.I.G. står for “Biometric Intelligent Glasses”.

Alle øjne er forskellige

Vi er 7,5 milliarder mennesker i verden. Og alle menneskers øjne har forskellig form og længde.
Derfor skal alle øjne også behandles individuelt.

Kom ind i butikken og få en biometrisk 3D-måling af dine øjne.
Vores Rodenstock DNEye scanner måler flere tusinde punkter i hvert af dine øjne.
 
Du får således dine brilleglas produceret ud fra en komplet biometrisk øjenmodel, som giver dig det skarpeste syn nogensinde.