OPLEV FRIHEDEN

Kontaktlinser

BRILLER ELLER KONTAKTLINSER?

Mange opfatter sig selv som enten brillebruger eller kontaktlinsebruger.
Vi mener, at en kombination af briller og kontaktlinser kan være den helt optimale løsning til en optimal synsoplevelse og den bedste livskvalitet i hverdagen.

Det er ikke et spørgsmål om ‘enten eller’ men om ‘både og’.
Kom ind og hør, om en kombinations-løsning kunne være noget for dig.

Kontaktlinser til alle formål

Nogen gange er brillerne lidt i vejen – lad os bare indrømme det!

Vi er blevet mere aktive i vores fritid, og det giver frihed at kunne skifte brillerne ud med kontaktlinser, f.eks. når du skal ud at løbe eller cykle.

Mange har også glæde af  kontaktlinser med læsefelt, der gør dem i stand til altid at se, hvad der står på deres mobil.

Den tid er for længst forbi, hvor der fulgte et helt apotek med til kontaktlinser. Kontaktlinser har gennemgået en rivende udvikling, og i dag findes linser til alle formål:

Fordele ved at bruge linser

Alle kan lære at bruge kontaktlinser

Hos os kan du afprøve forskellige kontaktlinser, og vi bestiller gerne flere slags hjem til dig, så vi finder det perfekte match.

Vi udfører kontaktlinsekontroller og evaluerer løbende dine linsers pasform og styrke. Vi lærer dig at håndtere linserne, både at tage sætte dem korrekt på øjet men også at tage dem sikkert ud.

Vi forhandler alle de store mærker:

Guide til hvordan du sætter kontaktlinser i og tager dem ud igen.
Alcon er en af vores leverandører af kontaktlinser.

Eco 1-day kontaktlinser

Spar på miljøet - vælg miljøvenlige kontaktlinser

Ved at vælge de hidtil mest bæredygtige kontaktlinser, Eco 1-day fra Lindcon Linser, der er produceret og emballeret med 80% mindre plastik, kan du nu påvirke dit eget klimamæssige fodaftryk og spare miljøet for ca. 3,5 kg. plastikaffald om året.

Hemmeligheden bag de bæredygtige kontaktlinser ligger i en anden produktionsform. Eco 1-day-linsen produceres i den samme blisterpakke, som linsen leveres i. Som kontaktlinsebruger får du en yderst komfortabel linse, og samtidig gavner det vores allesammens miljø.

Eco 1-day sparer miljøet for, hvad der næsten svarer til en husholdnings årlige forbrug af plastbæreposer. Har du lyst til at prøve dem?

Vores Rodenstock DNEye scanner måler flere tusinde punkter i hvert af dine øjne.
 
Du får således dine brilleglas produceret ud fra en komplet biometrisk øjenmodel, som giver dig det skarpeste syn nogensinde.