MERE END BARE BRILLER

Pernille Damgaard Optik

VI ER NOGET FOR OS SELV

Vi er anderledes end kædebutikkerne. Vi udvælger selv alle de brillestel og solbriller, du kan finde i butikken, så vi er sikre på, at kvaliteten er i orden.

Vi elsker unikke kvalitetsstel med et twist af karakter. Vi har alle vores egen opfattelse af, hvordan en brille skal se ud, og det er vigtigt for os at have noget at byde på til alle de forskellige personligheder, der kommer ind til os i butikken.

Pernille Damgaard Optik

Vores Team

Vi elsker vores arbejde, og det er vi sikre på skinner meget igennem. Vi er fast besluttet på, at alle skal have en god oplevelse og føle, de har taget det rigtige valg ved at komme til os.

Optiker og indehaver

Administration

Optikerassistent

Som medlem af Pernille Damgaard Optiks kundeklub får du adgang til en række fordelagtige medlemstilbud – bl.a. en fast rabat på 20% på glas, stel og solbriller.

Desuden får du mulighed for at deltage i spændende arrangementer i butikken, særlige klubpriser på udvalgte produkter samt inspiration og gode ideer til hele familien med vores nyhedsbrev.

Som medlem får du bl.a. adgang til:

  • 20% rabat på glas, stel og solbriller*
  • Særlige medlemstilbud- og rabatter
  • Invitation til stel- og stildage
  • Invitation til før-udsalg
  • Nyhedsbreve med inspiration og ny viden
*Gælder ikke ved udsalg, tilbud eller nedsatte varer.
OPTISK HÅNDVÆRK

Eget værksted

Optisk værksted 2
Optisk værksted 3

Vi laver optisk håndværk som i gamle dage, det vil sige vi sliber og monterer selv, så vi ved, at alle de briller, der forlader vores butik, er leveret i den højeste kvalitet.

Optisk værksted 1