Få et godt nattesyn hos pernilledamgaard.dk

Har du svært ved at se klart i trafikken i de mørke timer, så kom ind og få målt dine øjne

Bliver dine øjne blændet af modkørendes lys og lysets refleksion, når du kører bil i mørke? Og har du svært ved at se klart i mørket, efter du er blevet blændet?

Så kan det være et tegn på, at du har brug for nye brilleglas, der er 100 % tilpasset dine øjne.

Hos Pernille Damgaard Optik kan du få scannet dine øjne i vores Rodenstock øjenscanner, som måler dine øjnes helt unikke mål og sikrer dig det skapest mulige syn. Du får større synsfelter, skarpere kontraster og et bedre nattesyn.

Bedste på markedet

I mørke udvider pupillerne sig, og lysstråler brydes på forskellige måder, og det giver et sløret syn. Det er helt normalt, men vi kan måle os frem til, hvordan der kan korrigeres for denne effekt hos den enkelte brillebruger.

Når du får en synsprøve hos os, laver vores Rodenstock DNEye scanner markedets mest præcise målinger af dine øjne. Du får således dine brilleglas produceret ud fra en komplet biometrisk øjenmodel, som giver dig det skarpeste syn nogensinde. Både om dagen og om natten.

En undersøgelse blandt 283 personer viser, at de oplever, de har fået et væsentligt bedre syn med deres nye briller efter en måling i en Rodenstock eyescanner. 80 % synes også, de har fået et bedre nattesyn.

80 procent bedre nattesyn

Alle øjne er forskellige, og derfor skal alle øjne også behandles individuelt.
Kom ind i butikken og få scannet dine øjne.

Del nyheden

Læs videre