Dansk brilledesign vinder international designpris

Dansk brilledesign vinder international designpris

Den Aarhus-baserede brillevirksomhed nine eyewear har netop modtaget den prestigefyldte anerkendelse fra Good Design Award, Japan. nine eyewear er stolte af at kunne bekendtgøre at Good Design Award har udvalgt 3rd 2433, som én af vinderne af Good Design Award 2016 ud af godt 30.000 andre produkter. Good Design Award anerkender design, som har en funktionalitet eller et design, som er med til at berige folks liv og giver nine eyewear denne anerkendelse med på vejen:

“The product nine eyewear 3rd shows us simple and intelligent design, made with aesthetic consciousness.Such as for the design in detail, materials rationality, the scrupulous care for the user deserve a highly evaluation.”

Om Good Design Award:

Good Design Award udpeger omhyggeligt designs ud fra opstillede idealer fra Japan Institute for Design Promotion:

HUMANITY the creativity that guides the making of things.
HONESTY the ability to clearly see the nature of modern society.
INNOVATION the vision to open up the future.
ESTHETICS the imagination to evoke a rich life and culture.
ETHICS the thoughtfulness to shape society and the environment

Sidste års vindere var bla. NIKE, Panasonic, DIESEL, og SEIKO

nine 3rd

Dette års vinder af Good Design Award nine 3rd 2433 er en sofistikeret brille, designet som en hyldest til klassisk eyewear fashion. Det lette materiale titanium er sat sammen med en front af transparent polyamid, hvilket medfører at brillen er utroligt let. Det sandblæste transparente polyamid giver tilmed brillen et sofistikeret mat look.

nine 3rd serien har et specialudviklet næsepude system, som giver brillen en perfekt og behagelig pasform på alle typer ansigter. Brillen giver suveræn komfort til brugeren og samtidig et raffineret æstetisk look.

DANSK DESIGN – et kendetegn for nine eyewear

Hos nine eyewear designes hver eneste brille med et ønske om at skabe en sofistikeret minimalistisk brille, der giver forbrugerne mere end de forventer. Materialer gennemgås og udvælges nøje for at optimere på funktionalitet og brugeroplevelse. Designet er formfuldendt, når brillen er så let og behagelig at have på, at brugerne nærmest glemmer, at de har dem på. En æstetisk accessory, som dermed fuldender et sofistikeret look.

”MONOTSUKURI” – derfor håndlaves alle nine eyewear brillestel i Japan

Dansk design fortjener den bedste produktion. Den finder vi i Japan, som er kendt for deres traditionsrige stolthed omkring det at perfektionere og forfine ethvert produkt. En værdi som japanerne selv kalder “Monotsukuri” – at udøve en specifik evne til perfektion. Denne state of the art produktion bidrager også til nine eyewears æstetiske tilgang til design, form og funktionalitet.

CODE OF CONDUCT

Vi har et ansvar! Som dansk designvirksomhed ønsker vi at gå forrest med hensyn til at have sunde værdier. nine eyewear har udarbejdet et Code of Conduct, som er et regelsæt, der forventes efterlevet af samarbejdspartnere, leverandører og medarbejdere.

MENNESKERETTIGHEDER

Vi ønsker at alle behandles med respekt og værdighed

MEDARBJDER RELATIONER

Vi er ikke-diskriminerende i vores tilgang til mennesker. Arbejdsforhold og brug af eventuel børnearbejde sker i overensstemmelse med FN konventionen.

SUNDHED & SIKKERHED

Forhold der minimerer arbejdsskader og forbedrer arbejds-forhold som lys, varme, ventilation og udluftnings-systemer skal installeres hos nine eyewear leverandører.

MILJØ

Vi ønsker at mindske brugen af materialer, forhindre forurening og genbruge materialer, så vidt det er muligt. Læs mere på nine-eyewear.com

Del nyheden

Læs videre