Saint Laurent i Roskilde

Nyhed: Saint Laurent stel og solbriller

Nu kan vi som den eneste optiker i Roskilde tilbyde Saint Laurents stilsikre og knivskarpe designerstel og solbriller.

Mærket går aldrig ned på hverken kvalitet eller udtryk. Derfor finder du briller, der ikke skelner mellem kønnene, og som hylder den impulsive mode. Saint Laurent er derfor briller til din personlighed – og om du er mand eller kvinde betyder ikke noget!

Christian Diors arvtager

Da Yves Saint Laurent som kun 18 årig blev ansat som protege for selveste Christian Dior, blev vejen til en ekstraordinær modehistorie lagt.

Christian Dior dør kun 4 år senere, og den blot 22-årige Yves Saint Laurent får overdraget chefstolen, hos hvad der også dengang var et af verdens største modehuse.

5 år senere starter Saint Laurent i 1963 modehus i eget navn – Yves Saint Laurent.

Yves Saint Laurent i Roskilde

I 2008 efterlader Yves Saint Laurent sig et modehus, der på alle måder er en af den Parisiske modescenes sværvægtere. Få designere, hvis nogen overhovedet, har opnået samme helgenstatus iblandt sine kollegaer.

YSL var en mester, og hans arbejde har været med til at forme, hvordan mænd og kvinder både før, nu og i fremtiden kommer til at klæde sig. YSLs design var i deres samtid ofte kontroversielle og nytænkende, men altid skarpe og relevante. Med tiden er mange af Saint Laurents design blevet klassikere, der har formået at overleve modens skiftende luner. Yves Saint Laurent har aldrig selv haft som mål at skabe klassikere, for som han sagde det:

”Classics were not always timeless. They were at some point new, revolutionary, groundbreaking.”

Selvom modehuset i dag har skiftet navn til Saint Laurent, videreføres de knivskarpe design og den bagved liggende filosofi stadig ufortrødent.

Vi har valgt Saint Laurents stel og solbriller til kunder med et sikkert stilkompas. Kunder der ikke skifter retning, bare fordi det blæser lidt, men også til de modige, der vil prøve en ny stil.

Del nyheden

Læs videre