Monkeyglasses_pernilledamgaard

Monkeyglasses – bæredygtige og langtidsholdbare briller

Monkeyglasses er til dig, der går op i bæredygtighed og ønsker at gøre en forskel ved at tage et aktivt valg. Briller fra Monkeyglasses er helt igennem bæredygtige – både i fremstillingen og når du beslutter dig til at skifte den ud.

De fleste Monkeyglasses er lavet af bionedbrydelige råmaterialer så som bomuldsacetat, som består af 95% bomuldsblomster og træmasse. De karakteristiske brilleæsker er specialfremstillet af genbrugspapir. Og der anvendes rustfrit stål af 60% genbrugsmateriale.

Monkeyglasses er også et moderigtigt valg. Alle briller bliver designet i hånden og produceret i små, gennemtænkte kollektioner, der kombinerer alle de aktuelle modetrends og kærligheden til det langtidsholdbare look.

Sender dine gamle briller til Indien

En brille er et produkt, der generelt har et langt liv. Man kan få brug for ny styrke i sine brilleglas, men det betyder ikke at brillen er færdig med at gøre sit arbejde.

Når du alligevel på et tidspunkt udskifter din brille, hjælper Monkeyglasses med at indsamle briller til et center i Trivandrum, Indien, hvor de gamle briller får nyt liv og bringer stor glæde endnu engang. Og når livet for et par Monkeyglasses til slut ebber ud, gør brillestellets materiale det muligt at genbruge brillen.

Du er desuden med til at støtte arbejdet for at redde de vilde orangutanger på Borneo, hvor tusindvis af vilde orangutanger hvert år er ofre for destruktionen af deres regnskovshjem.

Monkeyglasses

Kom ind og prøv vores nye Monkeyglasses. Du kan også bestille tid til en synsprøve, hvis det er ved at være tid til nye briller.

Du kan læse mere om det danske brillemærke her:
Monkeyglasses.dk

Del nyheden

Læs videre