Vi har fået fede etuier i butikken

Etuier er næsten et af sommerens must-haves, når det kommer til at passe på vores solbriller. Derfor er det med stor glæde, at vi kan fortælle, at vi har fået nye og super fede etuier fra Sejr Copenhagen. Sejr Copenhagen er en dansk designvirksomhed, som blev grundlagt i 2009 af parret Birgitte Sejrsen og Peter Aaholm.

Mission

Sejr Copenhagens mission er at skabe et tidløst design, som kan anvendes igen og igen – og til enhver lejlighed. Derfor benytter de udelukkende naturmaterialer af meget høj kvalitet, som tåler at blive brugt – år efter år.

Sejrs produkter bliver hovedsageligt lavet på mindre værksteder i Columbia og på Filippinerne, hvor chefdesigner Birgitte Sejrsen jævnligt opholder sig og arbejder med de ansatte. Som noget nyt har Sejr åbnet eget læderværksted i Danmark, hvor en del af vores accessories fremstilles. Vi kan derfor garantere, at vores designs altid bliver produceret under de bedste forhold og får al den omtanke og kærlighed, som et Sejr-produkt kræver.

Materialer til etuier m.m.

Alle materialer er ligesom vores producenter nøje udvalgt. Til størstedelen af vores skindtasker og punge anvender vi okselæder fra fritgående sydamerikansk kvæg, mens hovedbestanddelen i vores smykker er det lette og allergivenlige metal titanium. Fiskeskind fra bl.a. laks og pigrokke samt sælskind og rensdyrskind indgår i mange af vores smykker og accessories. Det er dekorative, slidstærke og bæredygtige materialer, der efter vores mening fortjener opmærksomhed.

Med et Sejr-produkt i hånden får du stilrent dansk design af højeste kvalitet, som er produceret under de bedste vilkår.

Designeren bag

Birgitte Sejrsen er chefdesigneren bag Sejr Copenhagens tasker, smykker og accessoires, og hun er især kendt for sit stilrene udtryk og brugen af gode naturmaterialer. Med en baggrund som retsodontolog og senere en designuddannelse på den anerkendte Magrethe-Skolen er Birgittes unikke evne for detaljer dybt forankret i alt, hvad hun designer for Sejr Copenhagen – lige fra håndlavede, minimalistiske smykker til tidløse tasker med gennemtænkte finesser.

Del nyheden

Læs videre