Eneforhandler af verdens fineste solbrille

Hvis du deler solbrille-smag med Johnny Depp og Brad Pitt, kommer du ikke udenom de legendariske solbriller fra RANDOLPH ENGINEERING, som Pernille Damgaard Optik er eneste forhandler af i Roskilde. Vi har lige fået de nyeste modeller af de amerikanske håndlavede solbriller. Kom ind i butikken og prøv dem på!

Siden 1972 har RANDOLPH ENGINEERING fremstillet solbriller efter en avanceret ingeniørkunst og leverer i dag mere end 200.000 Aviators om året til den amerikanske hær samt til US Airforce, NASA og flere internationale militærenheder.

Her er tale om solbriller, som er skabt til mennesker, der er afhængige af at yde deres bedste, og som elskes af kendisser som Johnny Depp, Brad Pitt og Robert De Niro.

Med RANDOLPH ENGINEERING får du en ægte håndlavet solbrille, skabt efter originale fremstillingsmetoder på værktøjer fra en tid, hvor man tog sig tid til høj kvalitet.

Samtlige briller er gennemtestede, og RANDOLPH ENGINEERING står bag sit produkt og tilbyder livslang garanti på alle lodninger.

FAKTA:

  • Randolph Engineering er blevet fremstillet i Randolph, Massachusetts siden 1972
  • Der er livtidsgaranti på alle lodninger på solbriller fra Randolph
  • Alle solbrillerne gennemgår en grundig kvalitetskontrol

Del nyheden

1 kommentar til “Eneforhandler af verdens fineste solbrille”

  1. Hej

    Randolph solbriller P3 modellen den med KUN en stang mellem glas

    Har du dem og hvis ja i hvilken farve stel og glas?

    Mvh Kim Nielsen

Der er lukket for kommentarer.

Læs videre