Solbriller fra Randolph i butikken

Moden skifter hvert år, men solbrillerne fra Randolph Engineering, som både amerikanske elitesoldater, stilbevidste kvinder og Don Draper i tv-serien Mad Men bruger, går aldrig af mode. Vi har fået solbrillerne hjem hos Pernille Damgaard Optik.

Randolph Engineering(RE) har i mere end otte år været ude af det danske marked, men nu har Dorthe Vesterby, som har beskæftiget sig med mode og trends i over 25 år, bragt de legendariske solbriller tilbage til Danmark.

Amerikanske Randolph Engineering fremstiller sine briller på eget værksted i USA og vægter kvalitet samt dygtigt håndværk højt. Samtidig holder det enkle design mere end bare en enkelt sæson og er elsket af både kendisser og astronauter. 

Overlegen kvalitet

RE blev grundlagt i 1972 af to ingeniører og er i dag leverandører til både US Army, US Airforce, NASA samt flere internationale militære enheder. I dag leverer virksomheden mere end 200.000 briller om året til den amerikanske hær.

Der er derfor tale om en solbrille, som med rette, er de fleste andre brands på markedet overlegen.

Til både mænd og kvinder

Solbrillerne henvender sig som udgangspunkt til den ”seje” mand og er blandt andet set på Don Draper i tv-serien Mad Men. Det hårdføre, kombineret med et tidsløst design, gør også at stjerner som bl.a. Johnny Depp, Brad Pitt og Robert De Niro er set med solbrillerne på.

Men også tidens moderne og stilbevidste kvinde går efter kontrasterne i moden for at fremhæve hendes egne fordele. De maskuline solbriller fra RE understreger det feminine på en cool og elegant måde og er perfekt til de androgyne trends, vi ser i modebilledet.

___________________________

FAKTA

  • Randolph Engineering er blevet fremstillet i Randolph, Massachusetts siden 1972.
  • Der er livstidsgaranti på samtlige solbriller fra Randolph.
  • Alle solbrillerne gennemgår en grundig kvalitetskontrol.

Del nyheden

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre