Randolph Aviator os Pernille Damgaard Optik i Roskilde

Solbriller fra Randolph – den klassiske pilotbrille lever

Moden skifter hvert år, men solbrillerne fra Randolph Engineering går aldrig af mode. Randolph har i årtier været den foretrukne solbrille for både amerikanske elitesoldater, stilbevidste kvinder og topskuespillere som Tom Cruise, Brad Pitt og Johnny Depp.

Solbrillerne henvender sig som udgangspunkt til den ”seje” mand – som arketypen Don Draper i tv-serien Mad Men. Men der er også seje Randolph solbriller til kvinder. De mest kendte og populære modeller er Aviator og Concorde, som også udkommer i Special Editions hvert år.

Vi har fyldt op med Randolph solbriller hos Pernille Damgaard Optik – kom ind og find din klassiker!

Randolph Aviator hos Pernille Damgaard Optik
Randolph Aviator
Randolph Concorde hos Pernille Damgaard Optik
Randolph Concorde
Runde Randolph solbriller hos Pernille Damgaard Optik
Runde Randolph solbriller

Overlegen kvalitet

Randolph Engineering er grundlagt af to polske immigranter i 1972. Randolph fremstiller sine briller på eget værksted i USA og vægter kvalitet og dygtigt håndværk højt. Samtidig holder det enkle design mere end bare en enkelt sæson og er elsket af både kendisser og astronauter. 

Randolph er i dag leverandører til både US Army, US Airforce, NASA samt flere internationale militære enheder. I dag leverer virksomheden mere end 200.000 briller om året til den amerikanske hær. Der er tale om en solbrille, som med rette, er de fleste andre brands på markedet overlegen.

Solbrilleeventyret tog for alvor fart i slutningen af ​​1970’erne, hvor Randolph Engineering begyndte at fremstille Mil-Spec Aviator-solbriller til det amerikanske luftvåben som en underleverandør, der producerede mere end 200.000 solbriller årligt. Ledet af sønnerne i familieforetagendet vandt Randolph regeringens bud på at blive hovedentreprenør i 1982.

I slutningen af ​​1980’erne havde Randolph ekspanderet til det kommercielle solbrillemarked, efter at civile havde opdaget kvaliteten af ​​solbrillerne.

Don Draper Randolph solbriller

Ikoniske solbriller

I dag er Randolph et ikonisk mærke, drevet af en stigende efterspørgsel på ægte, gode produkter med en stærk amerikansk arv. Randolph Engineering, Inc. ejes og drives stadig af tre generationer af Waszkiewicz- og Zaleski-familierne sammen med en højtuddannet og dedikeret amerikansk arbejdsstyrke.

Det hårdføre, kombineret med et tidsløst design, gør også at stjerner som bl.a. “Top Gun” Tom Cruise, Johnny Depp, Brad Pitt og Robert De Niro er glade for solbrillerne fra Randolph Engineering. Men også tidens moderne og stilbevidste kvinde går efter kontrasterne i moden for at fremhæve sine egne fordele.

De maskuline solbriller fra RE understreger det feminine på en cool og elegant måde og er perfekt til de androgyne trends, vi ser i modebilledet.

  • Randolph Engineering er blevet fremstillet i Randolph, Massachusetts siden 1972.
  • Der er livstidsgaranti på samtlige solbriller fra Randolph.
  • Alle solbrillerne gennemgår en grundig kvalitetskontrol.

Del nyheden

Læs videre