Nine eyewear

Filosofi
Vi ønsker at sprede vores passion for det enkle. Helt basalt handler det om at skære tingene ind til kernen og finde den rette balance mellem form og funktionalitet. Hverken mere eller mindre.

Historien
Designet i Danmark og håndlavet af dygtige håndværkere i Japan, er det med absolut stolthed vi pointerer, at kollektionerne fra nine eyewear virkelig er unikke. Lige siden begyndelsen i 2010 har det været vores mål at skabe ultralette briller i titanium uden overflødige detaljer.

Uanset form, farve og materialevalg har stel fra nine eyewear altid vejet omkring de 9 gram. Deraf navnet nine eyewear.

Idag tilbyder vi 5 fantastiske kollektioner. I den tredje kollektion introducerede vi et endnu lettere materiale – transparent polyamid – der i samspillet med titanium åbnede op for en verden af nye spændende designmuligheder og i vores seneste tilføjelse til familien har vi skabt det letteste nine eyewear stel til dato; nine five. Her er vægten lige under 5 gram.

Vision
Vores vision er at fortsætte med at sprede vores passion for enkelthed og funktionalitet i vores design og skabe et internationalt brand, kendt for netop disse værdier. Vi motiveres af kreativitet og passionen for altid at skabe og udvikle det ypperste inden for optisk design. Som brand ønsker vi at sætte fokus på enkelhed og funktionelt design.

Vi mener, at en brille er et af de vigtigste smykker vi kan iføre os, derfor skal design og komfort altid gå hånd-i-hånd hvorfor dette er vores primære fokus, når vi udvikler nye løsninger.

Mission
Vores mission er at opbygge et internationalt brand, der bygger på vores passion for topmoderne produktionsteknikker, kompromisløs kvalitet og glæden ved de simple ting.


Nine – typer af stel

 

Nine er vores klassiske kollektionen
Alle stel er fremstillet af en supertynd (0,8 mm) betatitaniumstråd, som gør det muligt at fremstille en kollektion, hvor alle modellerne kun vejer 6-9 gram. Stængerne, der også er fremstillet i betatitanium, varierer fra at være blot 4,5 mm tynde op til 9,8 mm brede, med og uden laserskårne detaljer. Stængerne er udstyret med enten klassiske acetat­ender eller de særlige nine overtræk i naturgummi.

EDGE
Hvis du vil skille dig ud fra mængden

Alle nine EDGE-stel er fremstillet i betatitanium – et allergivenligt og superfleksibelt letvægts­materiale. Karakteristisk for nine EDGE er, at brillerne ved avanceret laserteknik er skåret ud af en titaniumplade på kun 0,7 mm. Alle modeller i EDGE-kollektionen vejer under 9 gram og er designet med sidesteg og specialudviklet naturgummi på stængerne for at give dig optimal komfort og pasform.

3RD
Nine 3rd er til dig, der elsker klassisk design med kant.

Nine 3rd er en hyldest til den klassiske modebrille og vores første kollektion, der ikke er fremstillet udelukkende i titanium. Takket være materialet transparent polyamid, kan vi tilbyde dig et ultralet og fleksibelt brillestel, der vejer under 9 gram – langt mindre end tilsvarende modeller på markedet. Et specialudviklet sidestegsystem er desuden med til at sikre, at nine 3rd har en perfekt pasform og giver optimal komfort for brugeren, selv under fysisk aktivitet.

IBT
Nine IBT – alle titaniumsstel burde laves sådan

Hos nine eyewear er vi stolte af, altid at forsøge at strække os længere, både for hvad der teknisk er muligt, men også med blik på innovation og komfort. Den eksklusive fjerde kollektion fra nine eyewear, nine IBT er ingen undtagelse. IBT står for Integrated Block Titanium. Stellene i denne kollektion er som noget nyt fræset ud af en solid blok af ren titanium. Vi har derved formået at skabe et ultralet og fleksibelt stel, som fåes i flere brugbare modeller i både klassiske og moderigtige farvekombinationer.

Five
Når ingenting stadig er lidt for meget

Når et design for alvor skæres ind til det, der er vigtigt kommer arkitekten Ludwig Mies van der Rohes kendte udtryk “less is more“ virkelig til sin ret. Når alt overflødigt er taget væk står essensen frem. I vores femte kollektion består stellet af bare fem dele: To stænger, to hængsler og en næsebro. Intet mere og intet mindre. Ved at holde strengt på principperne om minimalistisk design, har vi skabt en komprommisløs brille, der består af mindre end 5 gram ren titanium.

Del nyheden

2 kommentarer til “Nine eyewear”

 1. Birgitte Nielsen

  Jeg var til veninde aften i Sæby, hvor Nine Eyewear var reprænteret og Line Baun Danielsen.. FANTASTISK AFTEN

  MEN MEN nu det er et DANSK DESIGN, så er det lidt MØG irriterende at os VOKSNE KVINDER, men små smalle ansigter, ikke rigtig havde noget at vælge imellem.

  Vi var ihvertfald den aften 4-5 kvinder med dette problem.

  Mvh Birgitte Nielsen

 2. Hej Birgitte,
  Tak for dine kommentarer omkring jeres venindeaften i Sæby. Jeg beklager at vi ikke har svaret dig tidligere, men vi har først i dag set dit indlæg her på Pernille Damgaard Optik’s hjemmeside.

  Udfordringen med at finde fine brillestel i mindre størrelser er vi meget opmærksomme på. Brillemoden har længe dikteret større faconer på brillerne, men den seneste tid er det faktisk begyndt at ændre sig en del. Du vil derfor allerede nu kunne se flere mindre modeller i vores kollektion, og dette er en tendens der også fortsætter i fremtiden.

  Jeg håber at du får mulighed for fremover også at finde briller der passer dig i nine eyewear kollektionerne.

  Mange hilsner,

  Jens William Sørensen, designer nine eyewear

Der er lukket for kommentarer.

Læs videre