Undgå tørre øjne

Lider du af tørre øjne? Nu kan du få friske øjne hele døgnet rundt.

Thealoz Dou har udviklet 3 helt fantastiske produkter, som kan hjælp dig med at undgå at få tørre øjne i løbet af dagen.

NYHED! Thealoz Duo Gel – Ekstra langvarig effekt sammenlignet med dråber

Om natten er tårefilmens tykkelse reduceret. Det indebærer, at uanset hvile symptomer der var inden sengetid, bliver symptomerne med tørre øjne værre, fordi øjnene har været lukkede om natten. Carbomer bevirker at gelen virker i længere tid end dråberne og derfor egner sig særlig godt til brug om natten. Gelen egner sig også til de perioder om dagen, hvor øjnene har behov for ekstra hjælp til at holde på fugten.

Thealoz Duo

Thealoz er en unik kombination af naturlig cellebeskyttelse og smøring. For at hjælpe tårefilmen med at komme i balance, anvender vi de naturligt forekommende stoffer trehalose og hyaluronsyre. Dråberne beskytter, genfugter og smører dine øjne og kan også benyttes sammen med kontaktlinser.

Blephaclean

Vidste du, at god øjenlågshygiejne er en vigtig forudsætning for effektiv drypning mod tørre øjne? Blephaclean sterile vådservietter fjerner pus og skorper fra øjenlågskanten og fugter den følsomme hud tæt ved øjet. Blephaclean er konserveringsfri og udviklet i tæt samarbejde med hud- og øjenlæger og anbefales som basisbehandling ved alle typer af tørre øjne.

Del nyheden

Læs videre