Dailies Total 1 Multifocal – Naturlig løsning til trætte øjne

multifocal

Alcon lancerer Dailies Total1 Multifocal, der er den første og eneste kontaktlinse med gradueret vandindhold til folk med presbyopi (en øjentilstand, som rammer når man når 40-45-års alderen). Den nye linse er designet til at give et skarpt syn med glidende overgang mellem afstands-, mellem- og læsesyn.

Kontaktlinsebrugere over 40 år har ofte et ønske om at fortsætte med at bruge kontaktlinser, men har i takt med, at de udvikler presbyopi, et større behov for komfort og problemfrit syn. Dailies Total1 kontaktlinser kombinerer det patenterede vandgraduerende materiale med Precision Profile multifokale design og tilbyder et behageligt alternativ til læsebrillen.

NATURLIG LØSNING TIL TRÆTTE OG TØRRE ØJNE
De avancerede egenskaber ved linsen imødekommer de specifikke synsbehov, folk med presbyopi oplever. Det graduerede vandindhold reducerer den øjentørhed, som mange ellers oplever sidst på dagen.
Linsens hydrofile overflade er næsten lige så blød som den menneskelige hornhinde, hvilket bidraget med ekstraordinær komfort til øjet.
Ifølge Bo Lauenbprg, chefoptiker og daglig leder af Kontaktlinse Instituttet i Århus, har de avancerede egenskaber ved den nye generation af Dailies Total1 kontaktlinser haft en signifikant positiv indvirkning på hans kunder og deres dagligdag:

“Vores kunder har haft stor glæde af den nye linse. Skiftet fra normale kontaktlinser til Dailies Total har haft en enorm indflydelse på deres daglige brug af kontaktlinser og har gjort det muligt for dem, at bruge kontaktlinser hele dagen, uden at deres øjne bliver trætte. Lange dage foran computeren, aktiv livsstil og sport er ikke længere et problem i forhold til at bruge kontaktlinser, og der er ikke længere behov for at skifte til briller.”

Del nyheden

Læs videre