Face a Face hos Pernille Damgaard Optik

Face a Face fra Paris

Nyt brand i butikken: Face a Face er et fransk designerbrand i absolut topklasse, der er fuld fart på kreativiteten og farverne.

Firmaet Face a Face blev grundlagt i 1995 i Paris. Brillerne understreger modernitet og forførelse, og de mange detaljer fra den franske hovedstad ses tydeligt i kollektionen. Designeren Pascal Javlent får sin inspiration fra den franske moderne kunst, arkitekturen og det der rører sig netop nu.

WONDER - FACE A FACE hos Pernille Damgaard Optik

TADAO - FACE A FACE hos Pernille Damgaard Optik

Face a Face kollektionen er designet til både mænd og kvinder og fremstilles af dygtige håndværkere i Frankrig og Italien. Fri, modig og farverig, Face a Face stil har virkelig stil og karakter!

BOCCA - FACE A FACE hos Pernille Damgaard Optik

BOCCA - FACE A FACE hos Pernille Damgaard Optik

Et par gode stænger

Face a Face forstår at skille sig ud, ikke mindst med deres Bocca kollektion, hvor brillestængerne slutter i en damesko… “et par gode stænger” !!

BOCCA-kollektionen fra Face a Face udspringer af ønsket om at skabe et smukt og feminint sortiment af briller inspireret af et kunstværk og en kunstners arbejde som en hyldest til feminin sensualitet. Kæk teen på et par gode stænger, hvem vil ikke det?

Kom ind og oplev vores nye franske mærke.

Face a Face logo

BOCCA PIXEL hos Pernille Damgaard Optik

Del nyheden

Læs videre