Festival kit

5 ting til din festivalpakke

Lige om lidt bliver Roskilde Festival fyldt med glade mennesker, god musik og øl i lange baner. Har du husket det hele, eller har du glemt et eller andet i farten?
Hos Pernille Damgaard Optik, lavet vi samlet 5 ting, som vi mener at din festival pakke bør bestå af!

 

pd-festivalkit

1. Solbriller
Solbriller er næsten et must når du er på festival, både fordi vi elsker at se hammer godt ud med solbriller når solen skinner, meeeen måske får vi også brug for at skjule de trætte øjne i løbet af ugen 😉 Der er ingen grund til at smide mange penge i et par dyre designerbriller, for hvem har ikke oplevet at ens solbriller pludselig er forsvundet? Hvis du kan lide en smart solbrille til en acceptabel pris, kan vi varmt anbefale vores Ray-Ban solbriller, samt vores nye Röhm solbriller der KUN koster 500 kr.

2. Solbrille snor
For at undgå at vores solbriller pludselig skulle forsvinde, er det altid smart at have en solbrille snor med sig. Så er der lidt større chance for, at vi ved hvor de er og så kan vi hoppe lidt ekstra til den gode musik.

3. Etui
Er du typen der passer på dine ting og derfor gerne vil forkæle din solbrille lidt – uanset om det er en billig eller dyr solbrille? Så kan du passende få fingrene i et solbrille etui. Skynd dig forbi butikken og hent et gratis Roskilde Festivals etui, så er vi sikre på at dine solbriller vil elske dig!

4. Poser med genluk
Er du bruger af kontaktlinser? Og vil du gerne undgå at dine kontaktlinser kommer i kontakt med at for meget skidt? Så kan vi anbefale poser med genluk som kan købes i IKEA. Så kan dine kontaktlinser slippe for at blive alt for beskidte!

5. Øjendråber
Festival??? Tømmermænd??? Det er næsten umuligt ikke at kombinere de to ting 😉 Om dine kontaktlinser er en anelse tørre eller om du bare har tørre øjne efter en lun nat i teltet, så kan øjendråber hjælpe lidt på vej med at få friske øjne og skjule de slemme tømmermænd.

Med de 5 ting med på vejen, ønsker vi dig nogle fantastiske dage på Roskilde Festival!

Del nyheden

Læs videre