Mere end bare briller

Pernille Damgaard Optik er anderledes end kædebutikkerne.
Vi udvælger selv alle de brillestel og solbriller, du kan finde i butikken, så vi er sikre på, at kvaliteten er i orden.

Vi vil gerne skille os ud fra mængden med et bredt udvalg – så vi gennem personlig og professionel vejledning kan finde den helt rigtige brille/løsning til dig.

Vi laver optisk håndværk som i gamle dage, det vil sige vi sliber og monterer selv, så vi ved, at alle de briller, der forlader vores butik, er leveret i den højeste kvalitet.

Optiker Pernille DamgaardOptiker og indehaver Pernille Damgaard: “Vejledningen omkring brilleglas er meget vigtig for os, da markedet for brilleglas kan være svært at overskue for dig som kunde. Så hvis du vil dit syn det bedste og være sikker på kvaliteten, så skal du vælge os!”

Marlene Højgaard Kostecki Optikerassistent Marlene Højgaard Kostecki : ”Det jeg rigtig godt kan lide ved mit arbejde er, at jeg lærer mennesket bag brillen at kende, så kunden og jeg sammen kan finde den helt rigtige brille. Briller er nemlig meget personlige og afspejler personlighed og den type kunden ønsker at være.”

Vi elsker vores arbejde, og det er vi sikre på skinner meget igennem. Vi er fast besluttet på, at alle skal have en god oplevelse og føle, de har taget det rigtige valg ved at komme til os.

 

Vi har 4 krav til vores briller.:

  • Kvaliteten skal være høj
  • Leveringstiden skal være kort
  • Prisen skal være god
  • Vores service skal være i top